Wil jij een opleiding en aan het werk?

Opleiding of omscholen

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of gewoon iets heel anders? Of heb je geen baan meer en zou je graag weer aan het werk willen? Bij Geokompas kun je je omscholen naar een beroep in de geo-branche.

De geo-branche is voor veel mensen een onbekende wereld. Toch is er een grote behoefte aan deskundigen op dit gebied. Van GIS en geo-gegevensbeheer tot het inwinnen van geo-data. Dat klinkt je misschien wat onbekend in de oren, maar de komende jaren is er veel werk op dit gebied. Denk nou niet direct 'dat is niks voor mij', want de mogelijkheden zijn heel uiteenlopend . Er zijn functies voor mensen die graag binnen werken, maar ook voor mensen die graag veel buiten zijn.

Geokompas biedt twee basisopleidingen aan die je laten kennismaken met de geo-branche. De opleidingen worden gegeven door docenten die ruime praktijkervaring hebben in het vakgebied. Het niveau staat gelijk aan de eerste klas van een mbo-opleiding niveau 4.

Praktijkopleiding Landmeetassistent / geo-inwin operator

In deze opleiding maak je kennis met landmeten en maatvoeren. Je bent veel buiten en leert werken met moderne landmeetapparatuur en het verwerken van data.

Bekijk opleiding

Praktijkopleiding GIS & geo-gegevensbeheer

In deze opleiding maak je kennis met het verwerken en beheren van geo-informatie en -data. Je werkt op kantoor en leert werken met diverse soorten GIS-software.

Bekijk opleiding