Kandidaten

Onze kandidaten zijn mensen die kansen aangrijpen en benutten. Ambitieuze mensen die zich hebben laten verrassen door een vak in de geo-branche. Allemaal hebben ze hun eigen achtergrond en verhaal.

Geokompas benadert actief mensen die graag (weer) aan het werk willen of zich juist willen omscholen. Denk bijvoorbeeld aan schoolverlaters, mensen die thuis zijn komen te zitten door Corona of mensen die zich oriënteren op ander werk. Na een intake krijgen enthousiaste kandidaten de mogelijkheid om zich om te scholen. Als ze onze basisopleiding met succes hebben afgerond mogen ze aan de slag bij onze opdrachtgevers.

Hieronder het verhaal van Kay, één van de kandidaten die via Geokompas als landmeetassistent aan de slag is gegaan.

Kay Boon

Van motorcrosser naar landmeetassistent

Op mijn 18e ben ik begonnen met de opleiding Vakman GWW BBL. Tijdens deze opleiding heb ik gewerkt bij een aantal grote aannemers. Tijdens mijn hobby motorcrossen heb ik in 2018 mijn rug gebroken. Hierdoor werd mijn werk als vakman GWW helaas niet meer mogelijk. Ik kwam zelfs thuis te zitten. In 2020 kwam ik bij toeval in aanraking met Geokompas en werd mijn interesse gewekt om landmeter te worden. Ik ben nu werkzaam als assistent landmeter bij MUG Ingenieursbureau om dit mooie vak verder te leren kennen!